18.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

22 de cazuri noi de Coronavirus, raportate în Olt. Printre ele, prefectul județului și cinci pompieri

- Advertisement -

Specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt anunță că județul înregistrează noi infecții cu virusul COVID-19. Sunt 22 de îmbolnăviri raportate față de ziua anterioară, iar bilanțul total al cazurilor de la începutul pandemiei a crescut la 392. Sunt mai mult cu șapte îmbolnăviri față de datele prezentate de Grupul de Comunicare Strategică, care comunică 385 și diferența va fi raportată oficial marți.

Printre noile infecții sunt al prefectului de Olt Florin Homorean, cele cinci din rândul angajaților Inspectoratului de Poliție Județean, respectiv lucrători de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, cinci pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, dar și o asistentă de la un cabinet al unui medic de familie din județ, care și-a făcut testul la o clinică privată și a ieșit pozitiv. Celelalte zece cazuri sunt ale unor persoane din Olt care, de asemenea, și-au făcut testul pentru depistarea SARS-CoV-2 tot la clinici private, iar acesta a fost pozitiv, dar și alte unor olteni care s-au prezentat la spital cu simptomatologie specifică virusului.

Din totalul de 392 de îmbolnăviri, avem și 15 persoane din județ care erau pozitivate cu noul Coronavirus și au murit de la începutul pandemiei, toate acestea având și alte probleme de sănătate.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți