12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Nouă cazuri noi de Coronavirus, în județ. În Olt s-au înregistrat și alte două decese

- Advertisement -

Datele oficiale ale Grupul de Comunicare Strategică raportează marți îmbolnăviri noi cu SARS-CoV-2 în rândul locuitorilor din Olt. Este vorba despre nouă persoane care au contractat virusul în ultimele 24 de ore, iar bilanțul total al infecțiilor a ajuns la 394 de la începutul pandemiei. Totodată, în județ s-au înregistrat și alte două decese, unul dintre ele fiind al unui bărbat cu domiciliul în municipiul Pitești, județul Argeș.

Ambele persoane moarte erau internate la Spitalul Municipal Caracal și au decedat în ultimele două zile. Prima este o femeie de 64 de ani, din municipiul Slatina, care s-a internat la Spitalul Județean de Urgență Slatina pe 11 iulie, pe 12 a fost transferată la Spitalul Municipal Caracal, unitate medicală suport COVID-19 unde sunt tratați pacienții care au fost diagnosticate cu virusul, dar și alte boli asociate, iar luni, 13 iulie, a încetat din viață. Slătineanca a decedat în urma unui stop cardio-respirator și avea ca și comorbidități hipertensiune arterială, diabet zaharat tip II și hipotiroidie.

Bărbatul, originar din Argeș, a fost transferat de la Spitalul Pitești la Spitalui Caracal pe 12 iulie, iar marți, 14 iulie, a decedat. Piteșteanul avea 76 de ani și celelalte probleme medicale de care acesta suferea sunt insuficiență respiratorie formă gravă și bronhopneumonie.

Pe lângă cele două decese, în ultimele 24 de ore în județul Olt s-au înregistrat și alte nouă îmbolnăviri noi cu virusul SARS-CoV-2. Printre aceste ultime cazuri se numără unul în rândul angajaților de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, fiind vorba de un asistent medical, dar și de o polițistă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți