19.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Sucursală a CEC Bank din Slatina, închisă temporar după ce trei angajați au fost depistați cu COVID

- Advertisement -

O sucursală din municipiul Slatina a CEC Bank a fost închisă temporar miercuri, după ce trei angajați au fost depistați cu noul Coronavirus. Peroanele și-au efectuat testul pentru depistarea COVID-19 la cerere, la clinici private, iar rezultatul a fost unul pozitiv și l-au primit în cursul serii de marți.

Specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt au deschis o anchetă epidemiologică pentru a stabili exact de unde salariații CEC Bank au contractat virusul și, totodată, activitatea sucursalei în care aceștia își desfășurau activitatea a fost închisă temporar, pentru luarea măsurilor de dezinfecție. Ulterior, activitatea va fi reluată, aici urmând a fi distribuit personal al altor sucursale CEC Bank.

Totodată, personalul care a intrat în contact direct cu cei trei angajați testați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 va fi izolat la domiciliu, pentru o perioadă de 14 zile. Numărul acestor salariați ar urma să fie stabilit în urma anchetei epidemiologice, spun surse din DSP.

Din cele patru sucursale care funcționează în Slatina, singura închisă este cea din centrul urbei, respectiv din intersecția de la Vălcea. Oficialii CEC nu spun nimic despre angajații depistați cu COVID-19 și că aceasta este închisă în vederea efectuării unor lucrări de modernizare, urmând a funcționa începând de joi, 16 iulie. În anunțul afișat pe ușa de la intrare clienții sunt îndrumați totuși ca pe parcursul acestei zile să se adreseze celorlalte trei sucursale din oraș.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți