2.6 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Focar de Coronavirus la Poliția Balș. Patru oameni ai legii sunt infectați

- Advertisement -

După ce săptămâna trecută tot mai mulți polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2, în ultimele trei zile noul Coronavirus a ajuns și la Poliția orașului Balș. Patru polițiști de la Balș au fost confirmați până acum cu boala.

Primii doi oameni ai legii au primit testul pozitiv la COVID-19 vineri, 17 iulie, iar alți doi polițiști aveau să primească același rezultat pozitiv până duminică, 19 iulie. Se pare că toți au intrat în contact cu un polițist de la Serviciul Judiciar al IPJ Olt, confirmat la rândul său cu noul Coronavirus. Ar fi defășurat împreună mai multe acțiuni de control în ultimele zile, tematica fiind chiar prevenirea și limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Cei patru polițiști se află în izolare la domiciliu, fiind asimptomatice sau cu simptome ușoare, iar de la noile infectări cu virusul chinezesc în rândul angajaților Poliției Olt s-a ajuns la un număr de 18, majoritatea fiind în autoizolare și monitorizați de medicii lor de familie.

Printre cei confirmați cu COVID-19 sunt și inspectorul șef al IPJ, unul dintre adjuncții săi, șeful Poliției Slatina, șeful Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt, dar și mai mulți polițiști din cadrul acestui ultim serviciu, Serviciul Investigații Criminale și Serviciul Judiciar.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți