4.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Părinții fostului fotbalist Răzvan Raț, depistați cu virusul SARS-CoV-2

- Advertisement -

Mama și tatăl fostului fotbalist internațional Răzvan Raț, cu origini pe meleaguri oltene, au fost confirmați cu COVID-19. Cei doi se numără printre ultimele infecții cu virusul SARS-CoV-2 înregistrate, în ultima săptămână, în județul Olt și ambii au ajuns cu simptomatologie specifică la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Mama marelui fotbalist Raț a fost prima ce a ajuns să fie internată în unitatea medicală, prezentând temperatură și tuse seacă, iar celor care au intrat în contact cu aceasta, printre care și soțul său, tatăl lui Răzvan, li s-a recomandat izolarea la domiciliu. Testată pentru depistarea virusului, rezultatul a fost unul pozitiv. La doar câteva zile și tatăl fostului internațional a început să aibă simptome, unul dintre ele fiind febră mare, și a ajuns la Spitalul Slatina, unde, de asemenea, a fost testat pozitiv la Coronavirus.

Ulterior, părinții lui Raț au fost transferați la un spital din Capitală, iar starea lor de sănătate este mai bună, dar după internarea aici au mai avut febră, tuse seacă, oboseală și semne de afectare a activității pulmonare. În unitatea medicală din București, aceștia continuă să primească acum tratamentul de specialitate.

Părinții nu-și pot da seama care ar putea fi sursa infecției cu virusul.

Răzvan și tatăl său sunt afaceriști la nivelul municipiului Slatina, primul fiind proprietar, iar celălalt administrator al Hotelului Zytto de la intrarea în localitate dinspre Craiova, unitate hotelieră care după începutul pandemiei de COVID-19 a fost locul în care au fost cazate persoanele plasate direct în carantină după întoarcerea de peste hotare, din țări serios afectate de boală. Acum, după ce carantinarea nu a mai fost obligatorie, hotelul și-a reluat normal activitate.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți