14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un jandarm, trei salariați ai Spitalului Slatina și șapte pensionari, printre ultimele cazuri de Coronavirus raportate

- Advertisement -

Specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt raportează un total de 635 de cazuri de Coronavirus înregistrate în județ, de la începutul pandemiei, iar printre ultimele persoane care au contractat virusul SARS-CoV-2 se numără angajați ai unor fabrici de pe platforma industrială a municipiului Slatina, cadre medicale, un salariat al unei instituții Ministerului Afacerilor Interne din teritoriu, dar și pensionari.

Concret, printre ultimii olteni confirmați cu COVID-19 se numără un salariat Pirelli Tyres, un angajat al TMK Artrom, șapte pensionari, trei fără ocupație, un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, trei salariați ai Spitalului Județean de Urgență Slatina, un muncitor de la o societate privată, iar doi au contractat virusul prin transmitere comunitară și au fost depistate în urma unor teste pentru depistarea SARS-CoV-2 pe care le-au efectuat în centre medicale private din județ.

Situația epidemiologică la zi privind infecțiile cu virusul SARS-CoV-2

Din totalul persoanelor diagnosticate cu COVID-19 în Olt, puțin peste 180 sunt în continuare internate în spital, șase dintre aceștia fiind pe secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă ale spitalelor din Slatina și Caracal unde sunt tratați pacienții care au boala. Alți aproximativ 360 de olteni sunt externate, aproape 280 fiind vindecate și 80 la cerere. Totodată, sunt și 68 de persoane pozitive la noul Coronavirus care au refuzat internarea și au fost izolate la domiciliu. Din păcate, județul înregistrează și 20 de decese ale unor persoane depistate cu virusul SARS-CoV-2, acestea suferind, însă, și de boli asociate. Cât în privința numărului total al oltenilor care s-au testat la COVID-19 acesta a ajuns la 5.773.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți