8.1 C
Slatina
marți,19 martie,2024

Ultimele Articole

Șase răniți într-un accident, la Șerbănești. Două autoturisme implicate

- Advertisement -

Șase persoane au avut nevoie de acordarea primului ajutor, în urma unui accident petrecut în comuna Șerbănești. Două autoturisme au fost implicate în evenimentul rutier, la volanul acestora fiind două femei.

Potrivit cercetărilor efectuate de polițiștii Biroului Rutier Slatina, accidentul s-a produs după ce una dintre femei, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga și a intrat în coliziune cu cealaltă mașină care se angajase în depășirea sa.

„În urma cercetărilor efectuate, a reieșit faptul că o femeie de 34 de ani, din comuna Șerbănești, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 546, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea virajului la stânga și a intrat in coliziune cu un autoturism, care se angajase regulamentar în depășirea acesteia. Cel de-al doilea autoturism era condus de o femeie, de 29 de ani, din aceeași localitate. În urma evenimentului, 6 persoane au necesitat îngrijiri medicale”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Cele două șoferițe au fost testate cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar polițiștii rutieri au deschis dosar penal în care fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți