Cum s-a petrecut crima din cartierul Sărăcești al Slatinei. Sunt trei autori, procurorii au solicitat arestarea lor

UPDATE: Magistrații Tribunalului Olt au dispus joi, puțin după ora 17:00, arestarea celor trei tineri învinuiți că l-au ucis pe bărbatul de 42 de ani, din Slatina, pentru 30 de zile. Decizia instanței de judecată nu este definitivă și poate fi contestată.

Știrea inițială: Trei tineri au fost reținuți miercuri noaptea pentru săvârșirea omorului din cartierul Sărăcești al municipiului Slatina. Este vorba despre doi frați, unul de 21 de ani și celălalt de 16 ani, ambii din Slatina, dar și a verișorului lui, un tânăr de 20 de ani, din comuna Crâmpoia, verișor al celor doi, aflat în vizită la ei, care și-a atacat victima, un bărbat de 42 de ani, din Slatina, cu bâtele și a lovit-o să zacă în agonie, fiind găsită în stare de inconștiență luni dimineața. Din păcate, la o zi distanță, acesta a murit la spital.

Inculpații sunt acuzați acum de săvârșirea infracțiunii de omor, tragedia petrecându-se pe fondul consumului de alcool și al discuțiilor contradictorii.

„În seara zilei de 9 august, în jurul orei 22:00, pe fondul consumului de alcool şi al unor discuții contradictorii purtate cu puțin timp în urmă cu victima B.A.V., din Slatina, inculpații R.C.N. (21 de ani), R.L.G. (16 ani) şi C.F. (20 ani), înarmați cu bâte, au atacat-o pe victimă în timp ce aceasta se afla în apropierea unui imobil proprietatea sa din Slatina, strada Stejarului, pe drumul public şi au agresat-o fizic cu pumnii, picioarele şi bâtele pe care le aveau asupra lor, aplicându-i mai multe lovituri (fără ca victima să apuce să riposteze, fiind luată prin surprindere) peste tot corpul, lovituri care au condus în final la decesul victimei, conform concluziilor preliminare întocmite de medic legist din cadrul Serviciul Județean de Medicină Legală Olt”, se arată în comunicatul remis de parchetul Olt.

Victima celor trei tineri, un slătinean de 42 de ani, a fost găsită în stare de inconştienţă, în apropierea unui imobil proprietatea sa, în dimineaţa zilei de 10 iulie, de fratele acesteia, respectiv numitul B.G., care a sesizat telefonic organele de urmărire penală. Victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde, cu toate îngrijirile acordate, a decedat marți, 11 august.

„Din concluziile preliminare întocmite pe 12 august de medicul legist din cadrul SML Olt, rezultă că moartea victimei B.A.V. de 42 ani, din Slatina, a fost violentă; ea s-a datorat insuficienței cardiorespiratorii acute, consecința asfixiei mecanice prin sugrumare cu fractura osului hioid și comă hipoxică prelungită; leziunile traumatice s-au putut produce prin lovire cu corp dur, corp dur alungit, compresiune digito-palmară la nivel cervical şi posibil comprimare între planuri dure; între leziunile traumatice şi deces există legătură de cauzalitate directă necondiționată; leziunile s-au putut produce la data de 9 august; datează din 11 august”, mai spun procurorii Parchetului Olt.

Anchetatorii au mai stabilit că tinerii de 21 de ani, din Slatina, și de 20 de ani, din Crâmpoia, sunt fără ocupație, nu au mai comis fapte de natură penală, iar crima pentru care au fost reţinuți au comis-o în timp ce se aflau în stare de ebrietate. Celălalt tânăr, de 16 de ani, din Slatina, este elev și nu a mai comis alte fapte penale.

Reținuți pentru 24 de ore, cei trei inculpați au fost prezentați joi după-amiază judecătorului de drepturi şi libertăţi al Tribunalului Olt, cu propunerea de arestare preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 30 zile.

Cătălin FIRCOIU

8 comentarii la „Cum s-a petrecut crima din cartierul Sărăcești al Slatinei. Sunt trei autori, procurorii au solicitat arestarea lor

 • de. ce nu spuneți că și decedatul era un nenorocit a bătut și a nenorocit multa lu
  me,că are dosare penale vb numai de infractori dar victimele(morți)sînt îngeri vreau să fiu anonim aseara le amenința familiile inculpatilor au trimis mașini azinoapte la orele 1 noaptea să-i uarmareasca au zis ca se razbuna sa vedem ce faceți

  Răspunde
  • Doamnă iel na omorăt pe nimeni.despre ce vorbim. Nu-i plăcea să fie furat pentu că muncea. Pricepi.

   Răspunde
   • Dece pedeapsa pe viață vouă vă place că nu va mai vedeți familia și copii acuma că el ie mor asta nu aseamănă că nu are și iel o parte de vina problema ie că nu ie an viața să spună odată adevaru nu sa mituim martori sa mintă si sa pedepsească niste copii care li sa dat niste pedepse care nu trebuiau cine nu știe cum a fost sa nu mai comenteze prosti și să spună pedeapsa pe viață ați ateles mai inculților

    Răspunde
   • Auzi mai anonimule nu sa auzit că a omorât oameni pentru că fiul lui se laudă că aveau un procuror un avocat și polițiști că sa șteargă atecedentele lui penale pentru că an tara asta cine are bani ie pus bine și cine nu are bani ie judecat pe nedrept .
    A băgat spaimă an trei sate și voi Ami spuneți că iel iera un sfânt daca antrebati de el zice oameni că era un nenorocit și că a intra niste copii nevinovati din cauza lui bătea oameni și ai baga an spitale și dupaia se ducea peste iei anapoi sa asi retragă plângerea că sa aibă iel cazierul curat dar nu-l avea
    Și dacă tot al cunoașteți așa bine și ziceți că era cuminte dece ia rupt mâna lui nevastasa pe fiul lui la bătut și ia dat cu cărămidă peste fata da la făcut să asi ia cu chirie prin Slatina și pe fata lui tot așa a bătuto a fugit pentru că ai iera frica de iel ,nu a avut pe nici un copil lângă iel pentru că a fost un nenorocit așa că voi anonimilor nul mai lăudați daca nu-l cunoașteți .

    Răspunde
 • Fa pr0asta scolii,ce legatura are una cu alta? Dreptatea nu se face pe strada si in nici un caz cu bata ! Nu suntem in jungla ! Ti se pare normal sa omori omul pe strada, frustrata pwli !

  Răspunde
 • judecatii la urgente si pedeapsa capitala asa poate se sperie si nu mai fac. dar pedepsele in romania sant usoare. la puscarie le convine au de toate sant ca in statiune sant la relaxare ar trebui scosi la munci grele nu sa stea pe camera sa joace barbut table si alte jocuri etc. acesti oameni nu se vor reabilita niciodata vor veni mai periculosi,acolo pe camera vb. cum sa faca si alte infractiuni.acesti oamen care leau omorat pe viorel bobeanu sant niste hoti nu au servici traiesc din furturi de pasari si animale si parinti lor sant niste puscariasi atunci la ce sa ne asteptam.

  Răspunde
  • Auzi mai Cristi de unde ști tu că iei nu munceau ai sta după iei sa vezi că sunt niște hoți da nu ști să nu mai vorbesti familia lor din ce trăiau daca iei nu munceau mai bine nu mai comentați daca nu știți adevarul

   Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<