Dobrun: Bătrân dispărut de acasă, găsit căzut într-o zonă abruptă de lângă un sat al comunei

Un bărbat de 83 de ani, din comuna Dobrun, a fost găsit miercuri de polițiștii Secției de Poliție Rurală Osica de Sus și jandarmii olteni aproape la o zi după ce a plecat de bună voie de la domiciliu și nu s-a mai întors. Bătrânul căzuse într-o zonă abruptă de lângă un sat al localității. În urma căzăturii, acesta nu s-a rănit serios, fiind conștient în momentul în care oamenii legii au ajuns la el.

Dispariția sa a fost anunțată la IPJ Olt marți seara, la ora 19:00, prin apelul de urgență 112. „Am fost sesizați despre faptul că un bărbat de 83 de ani, din comuna Dobrun, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Echipe sporite, formate din polițiști și jandarmi, au început de îndată activitățile de căutare. La data de 12 august, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Osica de Sus au găsit bărbatul căzut într-o zonă abruptă înconjurată de vegetație forestieră, în extravilanul satului Chilii, conștient și fără leziuni grave”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Sursa citată a adăugat că bătrânul a fost evaluat de cadrele medicale, stabilindu-se că nu necesită de îngrijiri medicale suplimentare și fiind încredințat familiei.

Cătălin FIRCOIU

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<