10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânăr din Grădinile, bătut de doi inși din Fărcașele în plină stradă

- Advertisement -

Scandal în plină stradă vineri, în municipiul Caracal. Un tânăr de 23 de ani, din comuna Grădinile, ar fi fost bătut pe Calea București din localitate de doi bărbați, care mai apoi au s-au urcat în două autoturisme și s-au făcut nevăzuți. În scurt timp, aceștia au fost prinși de oamenii legii și reținuți.

Polițiștii din municipiul Caracal s-au sesizat din oficiu cu privire la incidentul petrecut pe stradă și i-au identificat pe autori.

„La scurt timp, polițiștii au identificat doi bărbați, de 29 și 32 de ani, ambii din comuna Fărcașele, bănuiți că ar fi agresat persoana în cauză. Ambii au fost conduși la sediul Poliției Caracal și în urma audierilor au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetați pentru comiterea infracțiunilor de «tulburarea ordinii și liniștii publice» și «lovirea sau alte violențe»”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Potrivit unor surse din Poliție, nu este pentru prima dată când între cei trei a avut loc un conflict. În urmă cu o săptămână, aceștia s-au întâlnit tot în Caracal, iar atunci scandalul ar fi pornit din cauza iubitei tânărului din Grădinile de care cei doi s-ar fi luat.

Acum, tinerii din Fărcașele au fost reținuți, iar sâmbătă vor fi prezentați Parchetului de pe lânga Judecătoria Caracal, cu propuneri legale.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți