7.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Primarul Slatinei, verificări în cartierul Steaua. În zonă s-au executat lucrări ample de asfaltare

- Advertisement -

Investiții ample în asfaltarea străzilor și a trotuarelor au avut loc în ultima perioadă în cartierul Steaua, din municipiul Slatina, iar modul în care acestea au fost realizate a fost verificat miercuri seara de Emil Moț, primarul orașului, dar și de o parte importantă a echipei sale din Primărie.

Pe lângă verificarea lucrărilor efectuate aici, edilul și colegii săi din Primăria Slatina au purtat și discuții cu slătinenii care locuiesc în zonă, mai ales că aici urmează a fi demarate și alte noi proiecte.

„Am verificat stadiul investițiilor recente din cartierul Steaua și am avut plăcerea să mă întâlnesc cu slătinenii care locuiesc în această zonă. Am discutat cu ei despre lucrările pe care le-am realizat aici, dar și despre proiectele viitoare pe care le avem pentru această zonă. Voi lua în considerare fiecare propunere a lor, sunt extrem de încântat că oamenii au fost prietenoși, deschiși, sinceri și cu multe idei bune pentru dezvoltarea cartierului lor”, a declarat primarul Slatinei.

Marea asfaltare din cartierul Steaua a fost una dintre lucrările care fac din acordul cadru pe care municipalitatea le-a încheiat cu mai mulți constructori, care au fost desemnați încă de la bun început, pentru toate obiectivele. Contractele de lucrări au fost semnate anul trecut și asigură finanțare, de la bugetul local, pentru o perioadă de patru ani, valoarea totală a acestora fiind de aproximativ o sută de milioane de lei.

La începutul anului, edilul Emil Moț anunța că în 2020, prin intermediul acordului cadru, se vor continua lucrările începute anul trecut pe 22 de străzi și se vor deschide noi șantiere pe alte 20 de străzi din Slatina.

„Strategia Primăriei Slatina privind infrastructura rutieră are ca obiective modernizarea celor mai aglomerate tronsoane din oraș și decongestionarea traficului greu din aceste zone. Se lucrează în paralel în mai multe locuri din municipiu, atât în cartierele de blocuri, cât și pe arterele care asigură ieșirea din oraș”, a conchis primarul.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți