15.2 C
Slatina
miercuri,8 mai,2024

Ultimele Articole

Coronavirusul a mai făcut o victimă în Olt. 1.707 de cazuri, de la începutul pandemiei

- Advertisement -

Încă o persoană din Olt care era infectată cu COVID-19 a murit, iar de la începutul pandemiei numărul total al deceselor a ajuns la 53. Totodată, alte 11 noi îmbolnăviri cu virusul SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, bilanțul total al cazurilor ajungând duminică la 1.707.

Persoana care a încetat din viață pe un pat de spital este un bărbat de 74 de ani, din comuna Vulturești. Acesta a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slatina în ziua de joi, 17 septembrie, iar în ziua următoare, din păcate, a murit.

Specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt au transmis că acesta a avut ca și boli asociate diabet zaharat tip II și hipertensiune arterială, iar cauza decesului a fost stop cardiorespirator și infecție COVID-19.

Pe lângă acest deces, în județ, s-au înregistrat în ultima zi și alte 11 îmbolnăviri noi cu Coronavirus, raportează Grupul de Comunicare Strategică. Bilanțul total al cazurilor de la începutul pandemiei a ajuns, astfel, la 1.707 cazuri.

Continuăm să avem în județ şi bolnavi care sunt retestaţi pozitiv la infecția cu virusul SARS-CoV-2. Potrivit GCS, distinct de cele 20 de cazuri nou confirmate, în urma retestării pacienţilor ce erau pozitivi şi sunt internaţi în spitalele din municipiile Slatina şi Caracal, unde sunt trataţi infectații cu COVID-19, sunt trei persoane reconfirmate pozitiv.  

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți