3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Cursuri în online și la Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” Slatina. Au apărut trei cazuri COVID-19 în rândul personalului

- Advertisement -

Se fac cursuri în online la o altă unitate de învățământ din municipiul Slatina. De data aceasta este vorba despre apariția a trei infectați cu virusul SARS-CoV-2 în rândul personalului angajat și nu al elevilor din trei clase cum s-a întâmplat la Colegiul Minulescu, Liceul Economic Slatina și Liceul Mihai Viteazul Caracal.

Persoanele infectate cu COVID-19 sunt de la Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” din municipiul Slatina, fiind vorba despre doi îngrijitori de curățenie, care s-au aflat în concediu medical în prima săptămână de școală, aceștia revenind la serviciu de luni, dar și de un paznic care toată săptămâna trecută și-a desfășurat activitatea în unitatea școlară.

Aici s-a trecut direct din scenariul verde, care permitea desfășurarea cursurilor în schimburi, în cel roșu, deci în perioada imediat următoare elevii din întreaga școală slătineană vor face cursurile în online.

Decizia s-a luat în urma discuțiilor purtate de reprezentanții Consiliului de Administrație al Școlii „Constantin Brâncoveanu” Slatina cu specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt, transmite profesorul de Limba și literatura română Victor Iacobescu, inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Olt. Sursa citată a spus că unitatea de învățământ va fi închisă două săptămâni, orele desfășurându-se în online din data de 22 septembrie.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți