14.1 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Pârşcoveni: Albanezul şi un alt bărbat, arestaţi după scandalul de la bar

- Advertisement -

UPDATE: În cursul după-amiezii de marți, cei doi agresori din Pârșcoveni au fost prezentați în fața magistraților Judecătoriei Balș, care au dispus arestarea acestora pentru 30 de zile. Decizia instanței de judecată nu este definitivă și poate fi contestată.

Știrea inițială: Doi bărbaţi din comuna Pârşcoveni, printre care şi cetăţeanul albanez, au fost reţinuţi pentru 24 de ore în urma scandalului care a avut loc, sâmbătă noaptea, în faţa barului din localitate. Iniţial, era cunoscut faptul că doar bărbatul de naţionalitate albaneză l-a bătut cu bestialitate pe olteanul de 36 de ani, din comuna Pârşcoveni, care în urma loviturilor primite a căzut în stradă şi a ajuns în stare de inconştienţă la spital. Acesta a fost transportat la Spitalul Slatina, iar de aici avea să fie transferat în comă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Cei doi bărbaţi vor fi prezentaţi marţi procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Balş, în vederea luării măsurilor legale.

„Luni, 21 septembrie 2020, în continuarea cercetărilor efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Bobiceşti, au fost reținuți, pentru 24 de ore, doi bărbați din comuna Pârşcoveni, unul de naţionalitate albaneză, bănuiți că ar fi agresat, în localitate, un bărbat, tot din Pârşcoveni. În cursul zilei de marţi, cei doi bărbați vor fi prezentați unității de Parchet cu propuneri legale”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la incidentul petrecut la bar de cadre medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, iar din primele cercetări au stabilit că bărbatul care a ajuns inconştient la unitatea medicală a fost agresat doar de cetăţeanul albanez. Totul între ei a pornit de la un conflict verbal.

„Astăzi, 20 septembrie 2020, am fost sesizați de cadrele unei unități medicale despre faptul că un bărbat, din comuna Pârșcoveni, a fost internat, inconștient și prezintă leziuni multiple. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bobicești s-au deplasat de îndată la Pârșcoveni și, din primele cercetări, au stabilit faptul că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 03:00, în fața unui bar din localitate, ar fi avut loc un conflict spontan, pe fondul unor discuții contradictorii, între doi bărbați, cu vârstele de 36 și de 41 de ani, ambii din aceeași localitate. În urma agresiunii, bărbatul, de 36 de ani, care ar fi fost lovit cu pumnii și picioarele, ar fi căzut pe partea carosabilă, după care și-a pierdut cunoștința”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În urma agresiunii, polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți