15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Numărul pacienților din Olt retestați pozitiv la COVID-19, aproape dublu față de cel al noilor cazuri înregistrate

- Advertisement -

Grupul de Comunicare Strategică a raportat noile infecții COVID-19 din întreaga țară, iar miercuri în Olt acestea au fost într-o ușoară scădere față de ziua anterioară. S-au comunicat cu nouă îmbolnăviri cu virusul SARS-CoV-2 mai multe, iar în județ bilanțul total al cazurilor, de la începutul pandemiei, a ajuns la 1.736. Deși infecțiile noi au fost mai puține, nu același lucru putem să-l spunem despre bolnavii care sunt internați în spitalele din județ, cu rezultat pozitiv la retestarea pentru depistarea noului Coronavirus. Numărul lor a fost aproape dublu arată GCS.

Potrivit oficialilor de la Centru, distinct de cele nouă cazuri nou confirmate, în urma retestării pacienților, care erau deja pozitivi și internați în spitalele din municipiile Slatina și Caracal, unde sunt tratați cei infectați cu SARS-CoV-2, sunt 16 olteni ce au fost reconfirmați pozitiv cu virusul.

Din păcate, din totalul de 1.736 persoane din județ infectate cu COVID-19, sunt 56 care au încetat din viață, de la începutul pandemiei, însă toate, pe lângă această boală, sufereau și de alte probleme de sănătate.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți