6.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Zece îmbolnăviri noi cu Coronavirus, în rândul oltenilor. Bilanțul total este de 1.778

- Advertisement -

O nouă zi, o nouă creștere a numărului de persoane din județul Olt care sunt confirmate cu infecția COVID-19. Vineri, Grupul de Comunicare Strategică a raportat nu mai puțin de 1.778 de cazuri Coronavirus, înregistrate de la începutul pandemiei, față de ziua anterioară fiind cu zece mai multe.

În județ continuăm să avem bolnavi sunt internați în spitalele din municipiile Slatina și Caracal, unde se tratează cei depistați cu virusul SARS-CoV-2, al căror rezultat, în urma retestării, este tot pozitiv.

Potrivit de Grupul de Comunicare Strategică, distinct de cele zece îmbolnăviri noi cu COVID-19, în urma retestării pacienților internați care erau deja pozitivi, în ultimele 24 de ore au fost opt olteni ce au fost reconfirmați pozitiv.

Din păcate, în Olt sunt și 56 de persoane din totalul celor confirmate cu Coronavirus care au pierdut lupta cu boala. Însă, toate acestea, pe lângă infecția COVID-19, aveau și boli asociate.

Specialiștii Direcţiei de Sănătate Publică Olt au transmis că din totalul de 1.778 persoane depistate cu SARS-CoV-2 în județ, de la începutul pandemiei, 86 sunt încă internate în spital, 12 fiind pe Secţiile Anestezie şi Terapie Intensivă Slatina şi Caracal.

Mai există puțin peste 1.650 de olteni externaţi, 944 fiind vindecați, aproape 470 care s-au externat la cerere și 240 care au refuzat internarea și au intrat în izolare la domiciliu.

Potrivit statisticilor specialiștilor în sănătate publică, în județul Olt sunt şi 9.654 de persoane care s-au testat pentru depistarea virusului.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți