10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

O femeie din Drăgăneşti Olt a murit la Spitalul Caracal, din cauza Coronavirusului

- Advertisement -

O femeie, în vârstă de 70 de ani, din oraşul Drăgăneşti Olt, infectată cu virusul SARS-CoV-2 a murit duminică la Spitalul Municipal Caracal, unitatea medicală suport COVID-19 din judeţul Olt, la scurt timp după ce a ajuns aici.

Specialiştii Direcţiei de Sănătate Publică Olt spun că bătrânei i-a fost recoltată probă pentru depistarea infecţiei COVID-19 de angajaţii Centrului de Dializă Slatina, cu periodicitate de două ori pe lună, conform metodologiei de supraveghere a noului Coronavirus în data de 16 septembrie, în aceeaşi zi primind şi rezultatul pozitiv.

Patru zile mai târziu, pe 20 septembrie, femeia de 70 de ani a ajuns la Spitalul Caracal, unde a stat internată până în data de 3 octombrie, când a solicitat externarea la cerere. Din păcate, ziua următoare, respectiv duminică, 4 octombrie, aceasta a ajuns din nou la unitatea medicală su stare generală alterată şi, din păcate, în scurt timp inima sa a încetat să mai bată.

Potrivit DSP, cauza decesului a fost stopul cardiorespirator şi infecţia COVID-19, iar ca boli asociate avea insuficienţă respiratorie severă, boală cronică de rinichi stadiu V, hemodializată.

Decesul bătrânei este cel de-al 67-lea înregistrat în judeţul Olt, din cauza Coronavirusului.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți