12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Incendiu devastator la Brastavățu. O casă și o anexă gospodărească, distruse de flăcări

- Advertisement -

O locuință și o anexă gospodărească s-au făcut scrum în urma unui incendiu puternic izbucnit marți noaptea, în comuna Brastavățu. Echipaje de pompieri de la Garda Vișina și Detașamentul Caracal, cu sprijinul pompierilor din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Brastavățu, au intervenit pentru a stinge focul.

Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, a declarat că la locul evenimentului s-a acționat cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și un tractor cu cisternă, aparținând unei societăți agricole, lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative durând aproximativ două ore și jumătate.

Flăcările au făcut scrum în calea lor acoperișul casei și anexei, aflată în prelungirea casei, pe o suprafață de aproximativ 220 de metri pătrați, electronice, electronice, cereale și material lemnos, aflate în anexa gospodărească.

În urma cercetărilor, pompierii au stabilit ca și cauză probabilă a izbucnirii incendiului un scurtcircuit electric, produs la instalația electrică a locuinței.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți