19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Cătălin Rotea și-a încheiat mandatul de manager al Spitalului Județean de Urgență Slatina

- Advertisement -

Cătălin Rotea a ajuns la sfârșitul mandatului de manager al Spitalului Județean de Urgență Slatina. A ocupat postul prin concurs, pentru o perioadă de mai bine de trei ani, vineri acesta anunțând că încheie un capitol special din activitatea mea profesională. „Unul ce a început ca o provocare și, care, azi, la mai bine de trei ani, pot să spun, fără să fac uz de cuvinte mari, că face parte din viața mea”, declară Rotea.

Rotea pleacă de la conducerea unității medicale după ce a câștigat fotoliul de primar al orașului Balș, în urma alegerilor locale organizate pe 27 septembrie, acesta fiind candidatul Partidului Social Democrat pentru primărie.

Fostul manager al Spitalului Slatina spune că de-a lungul anilor în care a ocupat această funcție a avut parte de o serie de provocări. „N-a fost ușor, au fost o serie de provocări, pentru că vorbim de un sistem în care nevoile sunt permanente, în care primează sănătatea, viața! Am avut obiective îndrăznețe, mare parte dintre ele fiind încununate de reușite, sunt altele în derulare și, vă asigur că investițiile în Spitalul Județean Slatina nu se opresc aici! Ca orice final, ar trebui să fie un moment al bilanțului, un moment în care se pot aduna, la un loc, obiective, realizări, neîndepliniri și speranțe de viitor”, spune Cătălin Rotea.

Cătălin Rotea spune că la finalul carierei de director al spitalului slătinean nu este despre el, ci despre familia SJU. „(…) Azi, nu este despre mine, ci despre voi, FAMILIA SJU SLATINA. Pentru că așa v-am simțit: o FAMILIE! Una de luptători, luptători pentru viața semenilor! Astăzi vi se spune eroi în halate albe! Sunteți niște eroi, dar nu azi, nu doar în vreme de pandemie, ci în fiecare zi și noapte! Meritați tot respectul și prețuirea noastră, meritați să fiți răsplătiți pentru tot ceea ce faceți, pentru dăruirea și profesionalismul pe care le puneți în slujba noastră, a celor ce, la un moment dat, o să devenim pacienți! Nu puține au fost momentele când v-am văzut ochii în lacrimi pentru că, în ciuda efortului depus, s-a pierdut o viață! V-am văzut râzând alături de pacienți în fața unei reușite – și nu sunt deloc puține – v-am văzut plângând alături de aparținătorii lor când, din păcate, nu s-a mai putut face nimic! Sunteți acolo să îi faceți bine, dar nu îi abandonați nici la greu! Sunteți OAMENI, sunteți EROI, sunteți SALVATORII noștri! Vă mulțumesc pentru ceea ce sunteți si faceți! A fost o onoare pentru mine să lucrez cu VOI!”, a conchis fostul manager al unității medicale.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți