10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânără de 23 de ani, găsită moartă într-un apartament din Slatina

- Advertisement -

Tragedie fără margini în familia unei tinere de 23 de ani, din municipiul Slatina, care stătea într-un apartament de pe strada Primăverii. Aceasta a fost găsită fără suflare vineri în locuință, după ce cunoscuții s-au alarmat când au văzut că aceasta nu mai răspundea la telefon de joi.

Un apel la numărul de urgență 112 efectuat vineri, în jurul orei 12:30, i-au alertat pe polițiști care s-au deplasat la locul solicitării și au avut parte de descoperirea macabră. Tânăra era în apartament, având ușa închisă pe interior, și pentru că rudele, care au venit de la țară, nu au mai dat de ea la telefon, acestea au reușit să intre în casă cu ajutorul prietenului fetei, care avea o cheie de la intrare.

Nu se cunoaște exact ce s-a întâmplat cu tânăra, dacă aceasta ar fi recurs la un gest necugetat, punându-și capăt zilelor, sau a murit din cauze naturale.

Asta rămâne a se stabili în urma efectuării necropsiei de către un medic legist, polițiștii deschizând un dosar penal în cauză. „Tânăra, găsită moartă în apartament, nu prezenta urme de violenţă pe corp. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Trupul neînsuflețit al fetei a fost transportat la morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, fiind solicitat medicul legist, care în urma efectuării necropsiei va stabili cauza exactă a decesului”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Tânăra găsită fără viață în apartament este Mihaela Dulescu, fiica unuia dintre cei mai mari călușari ai momentului din județul Olt, George Dulescu, vătaful cetei de călușari din Sârbii Măgura. La scurt timp după aflarea tristei vești, cunoscuții au postat mesaje de condoleanțe pe paginile de Facebook ale acestora. „Drum lin spre cer prințesă! Dumnezeu a avut nevoie de încă un înger lângă el! Multă putere părinților!”, „Cu profundă tristețe am aflat de moartea neaşteptată a fiicei tale! Nimeni nu este întrebat, când doreşte să plece din această lume. A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristeţe şi durere. Fie ca bunul Dumnezeu, să-ţi poată alina durerea (prieten drag) şi să-i odihnească sufletul în pace! Ai grijă de tine George!”, sunt numai două dintre aceste mesaje.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți