8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Mihaela, fiica vătafului de căluș de la Sârbii Măgura, a murit din cauza unor tulburări cardiace

- Advertisement -

Mihaela Dulescu, tânăra de 23 de ani, care vineri a fost găsită moartă într-un apartament dintr-un bloc de locuințe de pe strada Primăverii, din municipiul Slatina, a murit din cauza naturale. Suferea de probleme cardiace, potrivit rezultatului necropsiei efectuată sâmbătă de medicii legiști la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina.

Fata era fiica unuia dintre cei mai mari călușari ai momentului din județul Olt, George Dulescu, vătaful cetei de călușari din comuna Sârbii Măgura, cauza decesului fiind hipoplazie decoronare, o malformație congenitală. Mai exact, moartea a fost cauzată cel mai probabil de tulburări cardiace. Avea vasele de sânge mult mai subțiri, inima nefiind irigată foarte bine, spun cunoscuții vătafului de căluș din Sârbii Măgura, care au adăugat că Mihaela și nici familia ei nu știau de aceste probleme medicale.

Tânăra de 23 de ani a fost găsită fără suflare vineri în apartamentul său din Slatina de familie, după ce aceasta nu a mai răspuns la telefon începând de joi. Avea ușa locuinței închisă pe interior, motiv pentru care s-a sunat de urgență la 112, în momentul macabri descoperiri fiind la fața locului și echipaje ale Poliției Slatina, dar și cadre medicale ale Serviciului de Ambullanță Județean Olt, care nu au mai putut face nimic pentru a o salva. În urma aflării tristei vești, pe paginile de Facebook a fetei, dar și a tatălui său, cunoscuții au lăsat zeci de mesaje de condoleanțe.

Duminică, Mihaela Dulescu va fi condusă pe ultimul drum de familie, prieteni și alți apropiați, aceasta fiind foarte iubită de cei dragi, înmormântarea având loc în cimitirul din comuna Sârbii Măgura, lângă una dintre bunicile sale.

Cătălin FIRCOIU     

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți