8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Două femei din Olt au murit din cauza Coronavirusului

- Advertisement -

Numărul persoanelor din Olt care au murit din cauza infecției cu virusul SARS-CoV-2 a ajuns la 81, de la începutul pandemiei. Decesele a două dintre ele au fost raportate duminică de specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt. Este vorba de două femei, una dintre ele murind la Spitalul Municipal Caracal, unitatea medicală suport COVID-19 din județ, iar cealaltă la o unitate medicală din Capitală.

Una dintre bătrâne, în vârstă de 88 de ani, din comuna Studina, a fost internată la Spitalul Caracal pe 4 octombrie, ziua următoare fiind confirmată cu boul Coronavirus. În cursul zilei de sâmbătă, 10 octombrie, aceasta a decedat din cauza unei bronhopneumonii și a infecției COVID-19, comorbiditățile pe care le avea fiind hipertensiune arterială gradul III, bronhopneumopatie obstructivă cronică, insuficiență respiratorie manifestată, insuficiență cardiacă clasa II/III.

Celălalt deces este tot al unei femei, de 55 de ani, din orașul Balș, care pe 30 septembrie avea să fie internată la Spitalul Municipal Caracal. Pe 2 octombrie a fost confirmată cu virusul SARS-CoV-2, în aceeași zi fiind și transferată la Spitalul de Pneumologie Colentina București. Vineri, 9 octombrie, aceasta a încetat din viață, cauza decesului fiind un stop cardiorespirator, insuficiență respiratorie acută și pneumonie COVID-19.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți