12.3 C
Slatina
luni,5 iunie,2023
spot_img
No menu items!

Latest Posts

28 de angajați ai căminului de bătrâni din Slatina, depistați cu COVID-19. A fost declarat focar

Este focar de Coronavirus la Centrul pentru Îngrijire și Asistență Slatina, unde 28 de salariați au fost diagnosticați cu virusul SARS-CoV-2. Angajații sunt asimptomatici, declară Rădița Piroșca, directorul DGASPC Olt, iar acum urmează a fi testați și asistații social de aici. Numărul mare de infectați ar putea duce la carantinarea căminului de bătrâni, în care primesc îngrijiri nu mai puțin de 132 de rezidenți, zece dintre ei fiind acum la un modul special.

„Din 138 de angajați testați, 28 de la Centrul pentru Îngrijire și Asistență Slatina au test pozitiv la virusul SARS-CoV-2. Ei sunt asimptomatici în acest moment. S-au recoltat probe și de la beneficiari, așteptăm rezultatul testelor și se va stabili o procedură de lucru chiar și de carantină a centrului 14 zile cu 14 zile”, spune Rădița Piroșca.

Directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt a mai spus că toate activitățile din spațiile comune au fost suspendate, beneficiarii luând masa în camerele lor, iar pentru salariații CIA Slatina au fost create circuite.

Cătălin FIRCOIU

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.