11.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Focar COVID-19 la farmacia Spitalului Slatina. Sunt infectați trei farmaciști și nouă asistente

- Advertisement -

Încă un focar de Coronavirus este la Spitalul Județean de Urgență Slatina, de data aceasta fiind vorba despre trei farmaciști și nouă asistente de farmacie diagnosticați până acum cu boala. De săptămâna trecută, pe 21 octombrie, au apărut primele teste pozitive, iar focarul s-a tot extins.

„La momentul ăsta avem trei farmacişti şi nouă asistente de farmacie infectate. O să funcţionăm cu cinci farmaciste acolo, pentru că ele în total sunt opt, şi 10 asistente de farmacie. O să avem un program corespunzător astfel încât să continuăm activitatea spitalului. Sper să nu mai apară şi alte situaţii de pozitivare. Sper eu să fie bine, acum, asta e situaţia”, a declarat Dan Stana, managerul SJU Slatina.

Acum, focarul de la farmacie este singurul activ la nivelul unității medicale slătinene. Dacă după testarea efectuată la șapte zile de la contact nu mai sunt confirmate și alte cazuri, personalul apt din farmacie o să fie organizat pentru asigurarea permanenței. „O să facă nişte ore suplimentare, dar le compensăm ulterior. La pacienţii pe care-i avem acum, trebuie”, a mai spus managerul SJU.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți