6.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un vârstnic de la Complexul pentru Persoane adulte Slatina, confirmat cu COVID-19, a decedat; 80 de cazuri noi în judeţ

- Advertisement -

Un bărbat în vârstă de 82 de ani confirmat cu COVID-19, beneficiar al Complexului de Servicii pentru Persoane Adulte Slatina, a murit, acesta fiind primul caz de deces în rândul persoanelor îngrijite în centrul rezidenţial pentru vârstnici din Slatina, au informat miercuri reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Olt.

În acest centru rezidenţial la jumătatea lunii octombrie au fost testaţi pozitiv pentru infecţia cu SARS-CoV-2 zeci de angajaţi şi beneficiari. Vârstnicul care a decedat suferea şi de alte afecţiuni (neoplasm), a fost confirmat cu COVID-19 pe 15 octombrie şi a decedat pe 27 octombrie.

În judeţul Olt, în ultimele 24 de ore au decedat trei persoane confirmate cu COVID-19, respectiv o asistentă în vârstă de 48 de ani de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina, o femeie în vârstă de 52 de ani din municipiul Caracal şi vârstnicul de la centrul rezidenţial din Slatina.

Miercuri au fost raportate în judeţul Olt 80 de cazuri noi de infectare cu COVID-19, printre cazurile noi fiind doi angajaţi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina şi un angajat de la Spitalul Municipal Caracal.

În spitalele din judeţ sunt internate 153 de persoane, dintre care 21 sunt la ATI.

Sursa: agerpres.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți