15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un băiat și o fată dați dispăruți, găsiți de polițiștii olteni în Craiova

- Advertisement -

Un băiat de 15 ani, din orașul Drăgănești Olt, dar și o fată de 12 ani, din municipiul Drăgășani, județul Vâlcea, au fost dați dispăruți, iar în urma căutărilor efectuate de polițiștii din Olt aceștia au fost găsiți în județul vecin, Dolj, în municipiul Craiova. Cei doi copii ar fi iubiți și împreună ar fi plecat către localitatea doljeană în care au fost găsiți.

Luni noaptea, la ora 23:00, un bărbat din oraşul Drăgăneşti Olt a sesizat organele de poliţie despre faptul că fiul său, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliu în cursul serii și nu a mai revenit. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, desfăşurând activităţi de căutare a minorului.

Și marți dimineața, la ora 06:30, un bărbat din municipiul Drăgăşani a anunțat poliţiștii despre faptul că fiica sa, în vârstă de 12 ani, a plecat de acasă în jurul orei 05:00 și nu poate fi găsită.

Între cele două dispariții a existat o legătură, băiatul de 15 ani fiind cel care s-a dus după prietena lui din Drăgășani și mai apoi au plecat împreună, fiind găsiți de polițiștii din Olt în Craiova.

„În urma activităţilor informativ operative desfăşurate de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, cei doi minori au fost găsiţi în municipiul Craiova, judeţul Dolj, aceştia fiind împreună în momentul depistării”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Ambii copii au fost duşi la sediul Poliţiei oraşului Drăgăneşti Olt, fiind încredinţaţi părinţilor, aceștia spunând oamenilor legii că nu au fost victima vreunei infracţiuni.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți