10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Ionuț Ivan și Virgil Delureanu, aleși vicepreședinți ai Consiliului Județean Olt

- Advertisement -

Sala Europa a Consiliului Județean Olt a găzduit joi prima ședință ordinară de la depunerea jurământului de învestire în funcție de președintele Marius Oprescu, aflat la cel de-al doilea mandat, și consilierii județeni care fac parte din noul legislativ pentru următorii patru ani, iar în cadrul acesteia a avut loc și numirea celor doi vicepreședinți ai instituției administrative. Având majoritate, s-au aprobat propunerile venite din partea Partidului Social Democrat, cei doi vicepreședinți ai CJ aleși fiind Ionuț Ivan și Virgil Delureanu, aflat în această funcție pentru a doua oară.

Noua echipă de conducere a Consiliului Județean își propune să ducă la bun sfârșit multe proiecte în cei patru ani care urmează.

„Ne propunem multe lucruri, ele se regăsesc în acea broșură cu care ne-am prezentat în fața cetățenilor din județul Olt. Programul de guvernare locală, sunt multe lucruri bune pe care ni le propunem în acest mandat, formula este una inedită pentru Partidul Social Democrat. Nu știu dacă în istoria partidului, din 1990 și până în prezent, Consiliul Județean, datorită votului masiv al cetățenilor, cărora le mulțumim încă odată, domină instituția, atât președintele, cât și cei doi vicepreședinți, sunt ai PSD. Îi felicit și eu pe colegii mei pentru susținerea consilierilor județeni și, de asemenea, susținerea întregii organizații, așa cum știți noi am trecut prin toate colegiile, neputând întruni Comitetul Politic Județean într-o singură sală, datorită pandemiei. Am trecut prin toate colegiile și am stat de vorbă cu colegii noștri, iar cei doi vicepreședinți și-au luat susținerea tuturor colegilor noștri pentru aceste două funcții politice pe care le ocupă începând de astăzi. În CJ încercăm să aducem tineri alături de oamenii mai în vârstă și cu experiență, precum și pe lista de la alegerile parlamentare avem o serie de tineri, de asemenea alături de oamenii cu experiență, eu cred că e bine de fiecare dată să ții cont, nu poți să spui că doar cu tinerii sau doar cu cei cu mai multă experiență, îmbinarea trebuie să fie una perfectă pentru că, de ce nu, trebuie să ne gândim și la viitorul acestui partid, ceea ce se întâmplă atunci când noi nu vom mai fi aici”, a declarat Marius Oprescu.

Pentru prima dată într-o asemenea funcție, Ionuț Ivan, fostul președinte al tinerilor social democrați din județul Olt, a spus: „Fac parte dintr-o echipă puternică, responsabilă, pregătită să continue proiectele necesare dezvoltării județului Olt. Obiectivul nostru comun este aplicarea în totalitate a programului de guvernare locală, pentru care cetățenii ne-au acordat votul de încredere, un program bine țintit, aplicabil, pentru sănătate, mediu, infrastructură rutieră, infrastructură socială și cea de urgență, creat pentru a oferi oltenilor siguranța unui trai mai bun”.

Social democratul Virgil Delureanu este pentru a doua oară vicepreședinte al CJ, ocuparea acestei funcții onorându-l, dar în același timp și obligându-l să ducă la bun sfârșit ceea ce a început, împreună cu Marius Oprescu, în urmă cu patru ani. „Am plecat cu domnul președinte acum patru ani în această echipă, împreună cu ALDE, acum este un lucru inedit deoarece nu s-a pomenint în istoria acestui partid ca să avem doi vicepreședinți și președintele Consiliului Județean. Vom continua ceea ce am început, împreună și cu domnul vice Ionuț Ivan., vom duce la îndeplinire programul județean pe care ni l-am propus, legat în primul rând de sănătate, educație și infrastructură. Sperăm să aducem cetățenilor din județul Olt tot ceea ce își doresc. Sper să fie o relație extraordinară între noi și să fie totul bine”, a declarat vicele Consiliului Județean.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți