22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Focar COVID-19 și în rândul personalului TESA de la Spitalul Slatina

- Advertisement -

Un nou focar de Coronavirus este activ la nivelul Spitalului Județean de Urgență Slatina, de data aceasta mai multe persoane din rândul angajaților TESA fiind confirmate cu infecția cu virusul SARS-CoV-2. Potrivit unor surse medicale, în jur de șapte salariați care lucrează în birourile Financiar și Contabilitate având până acum teste pozitive.

La sfârșitul săptămânii trecute avea să apară un prim caz de COVID-19, cel infectat fiind chiar Dan Stana, managerul interimar al Spitalului Slatina, iar mai mulți colegi care au intrat în contact cu acesta s-au testat pentru depistarea virusului SARS-CoV-2. Dacă unii angajați au avut rezultat negativ, alții aveau să fie pozitivați rând pe rând.

În prezent, în birourile Financiar și Contabilitate, care își desfășoară activitatea într-un spațiu comun, sunt șapte salariați diagnosticați cu noul Coronavirus, însă numărul infectaților crește, anunță surse din interioul unității medicale.

La nivelul SJU Slatina, mai este un focar activ la farmacie, mai multe asistente medicale sunt și ele infectate cu COVID-19 pe Secția de Cardiologie, însă cazuri sunt anunțate zilnic și în alte secții ale unității sanitare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți