9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Vindecat de Coronavirus, prefectul de Olt a donat pentru a doua oară sânge celor aflați în suferință

- Advertisement -

A suferit de COVID-19, s-a vindecat, iar acum vine pentru a doua oară în sprijinul semenilor aflați în suferință, care suferă de această boală. Vorbim de prefectul de Olt Florin Homorean, care vineri a fost din nou la Centrul de Transfuzii Sanguine Olt pentru a dona sânge atât de necesar celor care sunt diagnosticați cu infecția cu virusul SARS-CoV-2 și au mare nevoie de plasmă, în special pacienții internați în spitalele din județ și se află în stare gravă.

„Când medicii fac orice pentru noi, se cuvine să facem și noi ceva pentru cei din jurul nostru. Eu am ales să donez sânge, pentru a doua oară. Este modul meu de a da ceva înapoi celor care se îngrijesc zi și noapte de sănătatea noastră. Și este felul în care pot ajuta, la rândul meu, alți oameni, oferind speranță celor fără speranță”, a transmis prefectul de Olt Florin Homorean.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a venit și cu un îndemn pentru toți cei care au trecut prin drama acestei boli și vor să doneze plasmă pentru a-i ajuta pe cei bolnavi: „Priviți spre cei ce luptă pe patul de spital pentru a supraviețui, să empatizați cu suferința lor, să le salvați viețile. Donați sânge! Un singur gest al nostru, al celor vindecați de COVID, poate salva alte trei vieți. Nicio funcție, nicio putere și nicio poziție socială nu au efect în fața virusului. Solidaritatea însă, da!”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți