11.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

84 cazuri noi de Coronavirus și un deces, raportate în Olt

- Advertisement -

Grupul de Comunicare Strategică a raportat în ultimele 24 de ore alte 84 de infecții noi COVID-19 în județul Olt, iar de la începutul pandemiei s-a ajuns la un bilanț total de 4.212. S-au înregistrat şi bolnavi internați în spital, care erau deja pozitivi la virusul SARS-CoV-2, iar la retestare au avut același rezultat, dar şi un deces.

Potrivit datelor oficiale ale GCS, distinct de cele 84 cazuri de Coronavirus nou confirmate sâmbătă, în urma retestării pacienților internați în unitățile medicale oltene, unde sunt tratați cei care au contractat virusul, și care erau deja pozitivi, 14 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Dintre cele 4.212  persoane diagnosticate cu COVID-19, în Olt sunt 121 care au pierdut lupta cu boala, de la începutul pandemiei, însă majoritatea acestora aveau și alte probleme de sănătate grave. Ultimul deces a fost raportat sâmbătă de autoritățile centrale.

Rata de incidență a cazurilor de Coronavirus la mia de locuitori, în ultimele 14 zile, este în județ, potrivit datelor oficiale comunicate de Grupul de Comunicare Strategică, de 1,43, acesta fiind unul dintre cele trei județe din România care sunt încă în zona verde.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți