10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Campania electorală a PNL Olt, suspendată pentru trei zile în urma tragediei de la Spitalul Piatra Neamț

- Advertisement -

Organizația Județeană a Partidului Național Liberal Olt este alături de cei care au pierdut pe cineva drag în tragedia care a avut loc, sâmbătă seara, pe Secția Anestezie și Terapie Intensivă COVID-19 a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț. În semn de doliu, liberalii olteni au luat decizia de a întrerupe desfășurarea oricărei activități care are legătură cu campania electorală pentru alegerile parlamentare din data de 6 decembrie.

Zece persoane au murit în urma incendiului de la Spitalul Piatra Neamț, Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt, anunțând că acțiunile de campanie electorală ale liberalilor vor fi suspendate timp de trei zile.

„Momentele grele prin care trece România ne pun pe toți la grea încercare. După criza provocată de pandemia de Coronavirus prin care trecem, o nouă tragedie ne-a zguduit seara trecută. Drama provocată de incendiul de la Spitalul Piatra Neamț în urma căruia zece persoane și-au pierdut viața ne determină să ne plecăm frunțile cu empatie, durere, compasiune și respect pentru medicul care a pus viața pacienților mai presus de propria viață. Astfel, în semn de doliu și solidaritate cu familiile bolnavilor care au pierit în incendiul de ieri (sâmbătă n.r.), Filiala Olt a PNL a decis să suspende orice activitate de campanie electorală pentru următoarele trei zile”, a declarat Liviu Voiculescu, candidatul PNL Olt pentru funcția de senator în Parlamentul României, la alegerile din 6 decembrie.

Zece pacienți au decedat și șapte persoane, inclusiv doctorul care a sărit în ajutorul acestora, sunt în stare gravă, în urma incendiului de pe Secția ATI a SJU Piatra Neamț. Medicul a suferit arsuri pe o suprafață importantă a corpului și a fost adus la București, iar de aici, duminică dimineață, a fost transferat la Baza 90 Otopeni de unde a plecat cu o aeronavă militară către o unitate medicală din Bruxelles, Belgia. Focul a izbucnit într-unul dintre cele două saloane de terapie intensivă, unde erau internați 16 bolnavi, intubați și diagnosticați cu infecția COVID-19.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți