20.7 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

A început modernizarea Drumului Județean 546 din Olt. Primul strat de asfalt, turnat la Coteana

- Advertisement -

Modernizarea Drumul Județean 546, care tranzitează Oltul, este unul dintre cele mai importante proiecte demarate de Consiliul Județean în domeniul infrastructurii rutier. Nu mai puțin de 128 de milioane de lei au fost accesați de instituția administrativă, printr-un proiect pe fonduri europene, tronsonul de drum, în lungime totală de peste 58 de kilometri, acoperind o parte importantă a județului, din comuna Dăneasa și până în comuna Verguleasa. La început de săptămână, s-a turnat și primul strat de asfalt în localitatea Coteana, tranzitată de drumul județean.    

„«Investim în Coteana!» nu a fost doar un slogan de campanie! O promisiune, un angajament pe care mi l-am luat în fața cotenenilor și pentru care, la acel moment din mijlocul dumneavoastră, președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, ne-a promis tot sprijinul. Astăzi (luni n.r.), modernizarea DJ 546 – lărgire parte carosabilă de la 6 metri la 6,5 metri și asfaltare cu 3 straturi de asfalt, șanturi betonate atât intravilan, dar și extravilan, modernizarea căilor de acces către proprietăți, stații de autobuz – este o certitudine!”, a declarat Ionuț Dima, primarul localității.

Despre promisiunea îndeplinită de Consiliul Județean, o scurtă declarație a făcut și Marius Oprescu.

„Principala promisiune din Programul de Guvernare Locală, care vizează infrastructura rutieră, devine astăzi (luni n.r.) o certitudine. Primul strat de asfalt, pe o lungime de 6 kilometri, a fost turnat în Coteana, iar implementarea celui mai important proiect de infrastructură rutieră, din județul Olt, prinde contur. 128 de milioane lei au fost accesați, prin fonduri europene, pentru modernizarea DJ 546, Dăneasa (intersecție DN 6 – E 574) – Slatina (intersecție DN 65 – E 574) – Verguleasa (intersecție DN 67 B), pe o lungime de 58,367 kilometri, care va traversa localitățile Dăneasa, Drăgănești Olt, Mărunței, Coteana, Brebeni, Valea Mare, Slatina, Curtișoara, Teslui și Verguleasa”, a spus președintele CJ Olt.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți