Oltul a depășit 7.000 de cazuri de Coronavirus. 123 au fost raportate în 24 de ore, la fel și două decese

Județul Olt a depășit 7.000 de infecții cu virusul SARS-CoV-2, mai exact, potrivit raportării de vineri a Grupului de Comunicare Strategică, de la începutul pandemiei s-au înregistrat 7.024 de cazuri. Doar în ultima zi 123 de olteni au fost diagnosticați cu infecția COVID-19 persoane din județ, iar autoritățile centrale anunță în continuare bolnavi care sunt internați în unitățile medicale oltene, cu rezultat pozitiv la retestare, dar și două decese noi.  

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, distinct de cele 123 cazuri nou confirmate cu Coronavirus, în ultimele 24 de ore, în urma retestării pacienților aflați în spital, care erau deja pozitivi, 37 de persoane din județ au fost reconfirmate pozitiv. 

Dintre cele 7.024 de persoane diagnosticate cu virusul SARS-CoV-2, județul Olt înregistrează, din păcate, și 166 care au pierdut lupta cu boala, majoritatea acestora având însă și boli asociate. În 24 de ore, specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt și reprezentanții GCS au comunicat două dintre aceste persoane care au decedat.

Din statisticile raportate de autoritățile centrale, județul Olt avea vineri o rată de incidență a cazurilor de Coronavirus la mia de locuitori, cumulată în ultimele 14 zile, de 1,72, situându-se în zona galbenă.

Cătălin FIRCOIU

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<