10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Atenție șoferi! Județul Olt, sub cod galben de ceață

- Advertisement -

Se pare că pe zi ce trece resimțim că anotimpul iarna începe să-și intre în drepturi, pe timpul nopților, dar și a dimineților, vremea fiind tot mai rece și cu temperaturi scăzute în județul Olt. Acest aspect a determinat apariția chiciurei, dar și a ceții, acest ultim fenomen meteorologic afectându-i mai ales pe conducătorii auto aflați în trafic. Aproape zilnic meteorologii au emis avertizări nowcasting de ceață care au afectat și județul Olt, iar sâmbătă dimineața un nou cod galben de ceață este în vigoare până la ora 10:00.

Municipiul Slatina, dar și alte 30 de localități oltene sunt sub incidența codului galben de ceață valabil în intervalul orar 07:30 – 10:00.

Potrivit reprezentanților Administrației Naționale de Meteorologie, fenomenul meteo vizat este ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

În afara municipiului reședință a județului Olt, celelalte localități afectate sunt orașele Scornicești, Potcoava și comunele Curtișoara, Găneasa, Valea Mare, Corbu, Colonești, Strejești, Pleșoiu, Verguleasa, Vitomirești, Vulturești, Teslui, Cungrea, Spineni, Grădinari, Icoana, Poboru, Bărăști, Sârbii Măgura, Dobroteasa, Priseaca, Bălteni, Făgețelu, Leleasca, Optași Măgura, Tătulești, Oporelu, Sâmburești, Topana.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți