20.7 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

43 de îmbolnăviri noi cu Coronavirus, raportate în județul Olt

- Advertisement -

Oltul are 7.436 de infecții COVID-19, înregistrate de la începutul pandemiei. Potrivit raportării de marți a Grupului de Comunicare Strategică, doar în ultima zi 43 de olteni au fost diagnosticați cu virusul SARS-CoV-2. Din păcate, în județ continuăm să avem bolnavi care sunt internați în spital, unde sunt tratați cei confirmați cu noul Coronavirus, și au același rezultat pozitiv la retestare.

Cătălin FIRCOIU

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, distinct de cazurile nou confirmate, în ultimele 24 de ore, în urma retestării pacienților internați în unitățile medicale, care erau deja pozitivi, au fost nouă persoane din județul Olt reconfirmate pozitiv. 

Totodată, 169 dintre cei 7.436 de olteni diagnosticați cu noul Coronavirus, au încetat din viață, majoritatea acestora având însă și comorbidități. Este a treia zi consecutivă în care autoritățile centrale nu au mai comunicat niciun deces al vreunei persoane din județ confirmată cu infecția COVID-19.

În privința ratei de incidență a cazurilor de Coronavirus la mia de locuitori, cumulată în ultimele 14 zile, aceasta era marți de 1,71 în județul Olt, acesta fiind în continuare în scenariul galben.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți