Senatorul Paul Stănescu, mesaj pentru alegătorii olteni: „Cheia salvării țării stă și în mâinile dumneavoastră”

Paul Stănescu, secretarul general al Partidului Social Democrat și senator de Olt, a venit cu doar două zile înainte de sfârșitul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, la care acesta candidează pentru un nou mandat de senator, a venit cu un mesaj pentru votanții din județ, așteptați duminică la urne.

„Dragi alegători ai județului Olt, în ziua de duminică, 6 decembrie, sunteți chemați să vă dați votul la alegerile de deputați și senatori, pentru Parlamentul României. În numele Partidului Social Democrat, vă rog și vă îndemn ca, toți cei care aveți acest drept electoral fundamental de a vota, respectând strict normele și regulile de protecție contra Coronavirusului, să mergeți la urne și să votați candidații PSD Olt. Spun asta, pentru că, în ciuda tuturor convulsiunilor care au fost în partidul nostru, PSD a rămas singurul partid românesc care nu are alt stăpân decât însuși Poporul Român. Toate celelalte formațiuni politice au stăpâni care stau departe de voi și nu vă știu suferințele, durerile și speranțele. Să ne unim, așa cum am mai făcut-o, în virtuți și nu în păcate, să vedem clar unde zace răul nostru și să votăm în consecință”, transmite senatorul de Olt.

Stănescu vorbește în câteva cuvinte și despre faptul că Organizația Județeană a PSD este condus de o echipă tânără, cu maturitate, în fruntea acesteia aflându-se Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean: „PSD Olt, condus cu maturitate, de o echipă tânără, în fruntea căreia se află Marius Oprescu, președintele CJ Olt, a dovedit că îi pasă, și a câștigat alegerile locale «pas cu pas», ca să utilizez o expresie a chiriașului de la Cotroceni, menținând un echilibru stabil și alimentându-vă speranțele că acest moment trist al istoriei se va încheia cât mai repede”.

Totodată, secretarul general al PSD spune că salvarea țării stă și în mâinile alegătorilor din Olt.

„Dragi cetățeni ai județului Olt, cheia salvării țării stă și în mâinile dumneavoastră. Deschideți-vă inimile și alegeți liber pe cei mai potriviți, pe cei mai buni cunoscători ai nevoilor și treburilor voastre, pe cei cu tragere de inimă pentru  popor și țară, votați pentru statornicia și împărțirea puterilor în stat, pentru libertățile și drepturile voastre, fiindcă, nu-i așa?, și voi cei mulți sunteți voința națională. Poporul Român s-a trezit deja la realitate, a văzut ce înseamnă un șef de stat, care are partidul lui, guvernul lui (cel mai prost guvern din toate timpurile) și care ar vrea acum să aibă și Parlamentul lui. «Aiasta nu se poate, Sire», i-aș spune lui Iohannis, utilizând o celebră replică din perioada interbelică. Și noi, cei din Olt, putem, prin votul nostru, să oprim această tendință a președintelui Iohannis și a guvernului său de pripas, aceea de a ne confisca destinul democratic. Vedeți și dumneavoastră ce nenorociri și ce dezastru economic ne dau târcoale, iar peneliștii pun totul în seama pandemiei de Coronavirus. Însă nicio pandemie nu poate să ne oprească să înfăptuim ceea ce avem în suflet. Împreună, putem câștiga și sunt convins că momentul victoriei se apropie. (…)”, a conchis parlamentarul de Olt.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<