9.1 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Moș Nicolae vine la corăbieni cu daruri și aprinderea iluminatului festiv

- Advertisement -

Chiar dacă suntem în plină pandemie de COVID-19, iar restricțiile pentru a limita răspândirea virusului sunt multe, Primăria și Consiliul Local Corabia a făcut tot posibilul să nu-i uite nici în acest an pe locuitorii orașului de la malul Dunării. Și cum a devenit deja o tradiție, de Moș Nicolae aceștia vor primi daruri, iar iluminatul festiv se va aprinde și el.

Cătălin FIRCOIU

Autoritățile au pregătit 1.700 de pachete cu dulciuri, în valoare totală de 46.223 lei, fară TVA, care vor ajunge la preșcolarii și elevii de școală primară și gimnazială din oraș. Însă, de cadouri se vor mai bucura și membrii Asociației de Sprijin a Copiilor și Tinerilor cu Dizabilități, Asociației de sprijin a copiilor cu handicap, bătrânii de la Centrul Medico Social, elevii din Casele de Tip Familial „Sfânta Elena”, dar și asistații de la Complexul de Servicii Persoane Adulte – Centrul de Îngrijire și Asistență Corabia, căsuțele de tip familial, Centrul Maternal „Sfânta Elena”, precum și membrii ansamblului de dansuri al Casei de Cultură Corabia.

În acest an, luminițele de sărbători se vor aprinde în Ajun de Moș Nicolae, pe 5 decembrie, odată cu iluminatul public, fară ca autoritățile să se poată întâlni cu corăbienii, din cauza păstrării condițiilor de igienă și distanțare fizică.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți