3.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

105 cazuri noi de Coronavirus și un deces în Olt, raportate în ultimele 24 de ore

- Advertisement -

Județul Olt se apropie de 8.000 de infecții COVID-19, mai precis de la începutul pandemiei și până duminică, 6 decembrie, reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică au raportat 7.841 de cazuri. Dintre acestea, numai în ultima zi au fost confirmați cu noul Coronavirus 105 olteni. Autoritățile centrale au mai comunicat și bolnavi internați în spitalele oltene, cu rezultat pozitiv la testarea pentru depistarea infecției cu virusul SARS-CoV-2, dar și un deces nou.

Cătălin FIRCOIU

Grupul de Comunicare Strategică anunță că, distinct de cazurile nou confirmate, într-o singură zi, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi și internați în unitățile medicale din Olt, 22 de persoane din județ au fost reconfirmate pozitiv. Iar dintre cei 7.841 de olteni cu noul Coronavirus, 177 au pierdut lupta cu boala, însă majoritatea acestora aveau și probleme de sănătate grave. Un ultim deces a fost raportat duminică de autoritățile centrale.

În privința ratei de incidență a cazurilor de Coronavirus la mia de locuitori, cumulată în ultimele 14 zile, este în ultima zi a săptămânii de 1,17 în județul Olt, fiind în zona galbenă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți