11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

31 de cazuri noi de Coronavirus, dar și trei decese, comunicate într-o zi în Olt

- Advertisement -

Cifrele oficiale raportate marți de Grupul de Comunicare Strategică arată că în județul Olt, de la începutul pandemiei și până marți, 8 decembrie, s-au înregistrat 7.963 de infecții cu virusul SARS-CoV-2. Din acest total, numai în ultimele 24 de ore au fost 31 de olteni depistați cu noul Coronavirus. Din păcate, autoritățile centrale, dar și specialiștii Direcției de Sănătate Publică Olt, au comunicat și trei decese noi.

Cătălin FIRCOIU

În Olt sunt și în acest moment bolnavi internați în spitalele din județ, unde sunt tratați cei diagnosticați cu infecția COVID-19, și au același rezultat pozitiv la retestare. Grupul de Comunicare Strategică anunță că, distinct de cazurile nou confirmate, în ultima zi, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 13 persoane au fost reconfirmate pozitiv. Iar dintre cei 7.963 de olteni diagnosticați cu virusul SARS-CoV-2, 181 au încetat din viață, de la începutul pandemiei, însă majoritatea acestora sufereau și de alte probleme medicale grave. Trei dintre decese au fost comunicat doar într-o zi.

În privința ratei de incidență a cazurilor de Coronavirus la mia de locuitori, cumulată în ultimele 14 zile, aceasta era marți de 1,26 în Olt și, potrivit datelor anunțate de Grupul de Comunicare Strategică, acesta este unul dintre cele trei județe situate acum în zona verde.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți