14.1 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Noii senatori și deputați de Olt și-au preluat mandatele de aleși în noul legislativ

- Advertisement -

Județul Olt va avea în Parlamentul României, pentru un nou mandat de patru ani, trei senatori și șase deputați, membri ai două partide politice, care vor reprezenta interesele oltenilor la București. Cei mai mulți parlamentari din viitorul legislativ sunt de la Partidul Social Democrat, respective doi senatori și cinci deputați, în timp ce Partidul Național Liberal Olt trimite la Capitală un senator și un deputat, cu toții preluându-și mandatele de la Biroul Electoral Județean joi dimineață.

Cătălin FIRCOIU

Echipa de parlamentari social democrați olteni, aleși în urma scrutinului electoral din 6 decembrie, a fost condusă de Marius Oprescu, președintele PSD Olt, din aceasta făcut parte senatorul Siminica Mirea şi deputaţii Marius Iancu, Cătălin Grecu, Florin Barbu, Adrian Chesnoiu şi Emil Albotă. Cel de-al doilea senator de Olt din partea acestei formațiuni politice este Paul Stănescu.      

„Cu un vot masiv de încredere acordat de cetățenii județului Olt, organizația noastră trimite în Parlamentul României doi senatori și cinci deputați. Paul Stănescu, Siminica Mirea, respectiv Marius Iancu, Cătălin Grecu, Florin Barbu, Adrian Chesnoiu și Emil Albotă vor reprezenta județul Olt și vor susține investiţiile necesare dezvoltării județului nostru în Senat și Camera Deputaților. Este o echipă bine ancorată în realitate și foarte deschisă la problemele comunităților pe care le reprezintă. Cu expertiza pe care o are fiecare în domeniul său – economie, agricultură, transport, educație, muncă și protecție socială – suntem convinși că vor face față cu brio tuturor așteptărilor noastre”, au transmis reprezentanții PSD Olt.

Totodată, senatorul PNL de Olt Liviu Voiculescu și deputatul liberal Gigel Știrbu, aleși și ei în urma alegerilor parlamentare din 6 decembrie, și-au preluat joi mandatele în noul legislativ.

„Astăzi (joi n.r.) am făcut primul pas din următorii patru ani de senator al României: am intrat în posesia certificatul doveditor al alegerii mele în această funcție. L-am primit nu fără oarecare emoții, căci responsabilitatea pe care mi-am asumat-o este direct proporțională cu încrederea care mi-a fost acordată pe 6 decembrie. Sper și îmi doresc să nu dezamăgesc și să mă ridic la înălțimea speranțelor celor care m-au ales și care răzbat din fiecare literă a documentului oficial care mi-a fost înmânat astăzi (joi n.r.)”, a declarat Voiculescu, președintele liberalilor olteni.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți