10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Jandarmii olteni, mesagerii lui Moș Crăciun. Daruri pentru șase familii nevoiașe

- Advertisement -

Oamenii care îmbracă uniforma blue jandarm au pus mână de la mână şi, în preajma Sfintei Sărbători a Nașterii Domnului, au reuşit să aducă bucurie în sufletul a şase familii din municipiul Caracal, oraşul Corabia, satele Racoviţa, Mărgăriteşti ale comunei Voineasa și comunele Sâmbureşti, Leleasca. Alimente pentru masa tradițională de Crăciun, jucării, haine, dar și alte produse, au fost cadourile oferite acestora.

Cătălin FIRCOIU

„În această perioadă în care toți ne gândim la cadouri și la mese bogate, când există tendința de a lăsa în plan secund riscurile generate de pandemie, jandarmii olteni nu au uitat nici anul acesta, de faptul că sărbătoarea Crăciunului înseamnă mai mult a dărui decât a primi. Zilele acestea, jandarmii au fost mesagerii lui Moş Crăciun. Jandarmii au dăruit celor șase familii nevoiașe din cele cinci localități jucării, hăinuţe, fructe, dulciuri şi alimente pentru masa de Crăciun”, precizează reprezentanții Jandarmeriei Olt.

Oamenii legii au ajuns şi la copiii instituționalizați  din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială si Protecţia Copilului Olt, unde au reuşit să le aducă zâmbetul pe buze. „Prin solidaritate, implicare și dăruire, putem aduce speranță celor care în momentele dificile ale vieţii au nevoie de noi, de cei din jur”, este mesajul transmis de ajutoarele bleu-jandarm ale lui Moș Crăciun în preajma Sărbătorilor de Iarnă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți