22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Trei răniți, printre care o copilă de 5 ani, în urma unui accident la Oboga. Patru mașini, din care două parcate, implicate

- Advertisement -

Grav accident de circulație, miercuri după-amiază, pe Drumul Județean 643, în comuna Oboga. Patru autoturisme, din care două erau parcate, au fost implicate în evenimentul rutier, iar în urma coliziunii violente dintre acestea, trei persoane, printre care și o fetiță de 5 ani, au fost rănite. O tânără de 20 de ani a rămas încarcerată în autoturismul în care se afla, iar copila a ajuns la spital, după ce a fost preluată de la fața locului de un elicopter SMURD.

Cătălin FIRCOIU

La locul producerii accidentului au intervenit pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor pompierii de la Garda de Intervenție Balș, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, și cadrele medicale de pe două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, a declarat că în accident au fost implicate cele patru mașini, două aflate în mers și două parcate, în care se aflau cinci persoane, printre care și copila de 5 ani, iar o femeie, pasageră într-unul dintre acestea, a rămas încarcerată în urma evenimentului rutier.

„Victima, în vârstă de 20 de ani, din Timișoara, a fost extrasă de pompierii cu ajutorul accesoriilor pentru descarcerare și preluată de echipajul SMURD, conștientă, cu suspiciune de fractură la membrul inferior stâng. Pacienta a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina. Tot la UPU Slatina a fost transportat și șoferul unuia dintre autoturisme, cu fractură deschisă la membrul superior stâng. Minora, în vârstă de 5 ani, cu suspiciune de fractură de femur, a fost preluată de elicopterul SMURD Craiova, care a aterizat la locul evenimentului și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova”, a spus reprezentantul ISU.

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Balș s-au deplasat și ei în zonă pentru a cerceta împrejurările producerii evenimentului.

„În accident au fost implicate două autoturisme care se deplasau pe Drumul Județean 643 din sensuri opuse, fiind conduse de un bărbat, de 22 de ani, din municipiul Timișoara, respectiv de un bărbat, de 36 de ani, din comuna Călui, județul Olt. Alte două autovehicule, parcate în afara părții carosabile, au fost avariate în urma coliziunii dintre cele care erau în mișcare. Trei pasageri din cele două autoturisme au suferit leziuni și au fost transportați la spital, printre care fata de 5 ani. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Polițiștii au deschis în cauză dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza producerii accidentului.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți