10.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

72 de cazuri noi de Coronavirus și un deces raportate în județul Olt, în Ajunul Noului An

- Advertisement -

Grupul de Comunicare Strategică a raportat în ultima zi a acestui an alte 72 de infecții noi cu virusul COVID-19 în Olt, iar de la începutul pandemiei s-a ajuns la un bilanț total de 9.409. S-au înregistrat şi bolnavi internați în spital, care erau deja pozitivi la virusul SARS-CoV-2, iar la retestare au avut același rezultat, dar şi un deces. În privința ratei de infectare cu noul Coronavirus, aceasta rămâne scăzută în județ, situându-se tot sub un caz la 1.000 de persoane.

Cătălin FIRCOIU

Potrivit datelor oficialilor, distinct de cele 72 de cazuri nou confirmate joi, în urma retestării pacienților internați în unitățile medicale oltene, unde sunt tratați cei care au contractat virusul, și care erau deja pozitivi, 14 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Dintre cele 9.409 persoane diagnosticate cu COVID-19, în județul Olt sunt 216 care au încetat din viață din cauza acestei boli de la începutul pandemiei, însă majoritatea acestora aveau și alte probleme de sănătate grave. Un deces a fost raportat de autoritățile centrale în Ajunul Noului An.

Rata de incidență a cazurilor de Coronavirus la mia de locuitori, cumulată în ultimele 14 zile, este de 0,78 în Olt, acesta fiind unul dintre cele 16 județe din România care se află în zona verde.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți