17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Doar 19 infecții SARS-CoV-2 în Olt, înregistrate într-o zi. 9.529 cazuri în total

- Advertisement -

Sunt deja 9.529 persoane din județul Olt diagnosticate cu infecția cu virusul COVID-19, de la începutul pandemiei, potrivit datelor raportate luni de Grupul de Comunicare Strategică. În ultima zi au fost anunțate 19 îmbolnăviri cu noul Coronavirus, iar oficialii de la Centru au comunicat din nou olteni cu rezultat pozitiv la retestarea pentru depistarea noului Coronavirus. Un lucru îmbucurător este faptul că este a patra zi consecutivă în care niciun oltean nu a mai fost răpus de această boală.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, distinct de cele 19 cazuri nou confirmate, în ultimele 24 de ore, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi și sunt internați în unitățile medicale din județ, cinci persoane au fost reconfirmate pozitiv cu infecția cu virusul SARS-CoV-2. 

Din totalul de 9.529 îmbolnăviri cu Coronavirus, Oltul înregistrează și 216 de decese ale unor persoane care au încetat din viață din această cauză, de la începutul pandemiei, însă majoritatea lor aveau și alte boli asociate grave. Din fericire, în ultimele patru zile nu s-a mai anunțat niciun deces.

Datele autorităților centrale mai arată că rata de incidență a infecțiilor cu virusul COVID-19 la mia de locuitori, cumulată în ultimele 14 zile, continuă să fie scăzută și este de 0,67, Oltul fiind unul dintre cele 24 de județe ale țării care se află actualmente în scenariul verde.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți