18.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Tânăr de 21 de ani, din Seaca, reținut după ce a violat o bătrână de 79 de ani, din Dăneasa

- Advertisement -

O femeie de 79 de ani, din comuna Dăneasa, a fost victima unei infracțiuni de viol în noaptea de marți spre miercuri, inițial neștiindu-se cine este autorul. Polițiștii Secției de Poliție Rurală Dăneasa au fost sesizați prin apelul de urgență 112 cu privire la cele întâmplate, în urma cercetărilor fiind găsit făptașul, un tânăr de 21 de ani, din comuna Seaca, care a fost reținut.

„În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Dăneasa, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, a fost identificat un tânăr, de 21 de ani, din localitatea Seaca, care în data de 6 ianuarie, în jurul orei 04:00, ar fi pătruns în locuința bătrânei de 79 de ani, și ar fi constrâns-o pe aceasta să întrețină raporturi sexuale cu el”, a declarat Alxandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Totodată, în urma anchetei stabilindu-se faptul că prin acte de violență, tânărul i-a furat femeii 400 de lei, după care a fugit și s-a făcut nevăzut.

Olteanul de 21 de ani, din Seaca, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, acesta fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de viol și tâlhărie calificată.

În prezent, tânărul se află încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Olt, urmând ca în cursul zilei de joi să fie prezentat procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal cu propuneri legale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți