2.6 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident la Brebeni. O femeie a fost lovită mortal de un autoturism condus de o tânără de 21 de ani

- Advertisement -

Grav accident de circulație, în ziua Sfântului Ion, pe Drumul Județean 546, în comuna Brebeni. O bătrână de 78 de ani, în calitate de pieton, a fost acroșată de un autoturism condus de o tânără de 21 de ani, din comuna Izvoarele, în urma evenimentului femeia lovită pierzându-și viața.

Polițiștii rutieri din Slatina s-au deplasat la locul accidentului pentru a face cercetări și a stabili împrejurările producerii acestuia.

„În această dimineață (joi n.r.), am fost sesizați prin apelul de urgență 112 despre faptul că pe raza comunei Brebeni s-a produs un accident rutier grav. Polițiștii Biroului Rutier Slatina au ajuns la fața locului pentru a efectua cercetări, iar în urma acestora au stabilit faptul că în eveniment au fost implicate un autoturism, condus de o tânără de 21 de ani, din comuna Izvoarele, și un pieton, o femeie de 78 de ani. Din păcate, în urma impactului pietonul a decedat”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Șoferița a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar polițiștii rutieri au deschis dosar penal în care fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți