3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Locuitorii din partea de sus a orașului Slatina, fără apă la robinete din cauza unei avarii la rețea

- Advertisement -

O avarie la rețeaua de alimentare cu apă potabilă de pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, între blocurile S 18 și S 19, a făcut ca locuitorii din partea de sus a municipiului Slatina să rămână fără apă la robinete în cursul nopții de luni spre marți.

Echipe de intervenție a Companiei de Apă Olt s-au deplasat în teren pentru a remedia avaria, lucrarea, care a durat aproape toată noaptea, fiind una dificilă și de durată. Astfel, alimentarea cu apă în partea de sus a orașului Slatina a fost întreruptă până marți dimineața, la ora 05:00.

„Echipele din teren fac eforturi pentru ca avaria să fie remediată mult mai repede și serviciul de alimentare cu apă să poată fi reluat în parametrii normali. Facem precizarea că este posibil ca, după reluarea serviciului de alimentare cu apă și o perioadă după aceea, să apară fluctuații de presiune și modificări ale turbidității apei. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, au transmis reprezentanții CAO luni noaptea, prin intermediul unui comunicat.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți