6.2 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Numai 15 cazuri Coronavirus în județul Olt, raportate luni

- Advertisement -

Oltul a ajuns la 10.391 de infecții cu virusul SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei, potrivit informațiilor oficiale date luni publicității de Grupul de Comunicare Strategică. Doar în ultima zi 15 olteni au fost diagnosticați cu COVID-19. Din fericire, autoritățile nu au mai comunicat în județ niciun deces din cauza Coronavirusului, însă continuăm să avem bolnavi internați în spital care au rezultat pozitiv la retestarea pentru depistarea infecției cu virusul.

Grupul de Comunicare Strategică transmite că, distinct de cele 15 cazuri nou confirmate, în 24 de ore, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi la virusul SARS-CoV-2 și sunt internați în spitalele oltene, sunt cinci persoane care au fost reconfirmate pozitiv. 

Dintre cele 10.391 de persoane diagnosticate cu COVID-19 din județul Olt, sunt, din păcate, 235 care au încetat din viață, majoritatea lor având însă și grave probleme medicale. Din fericire, niciunul dintre acestea nu a fost raportat în prima zi a săptămânii.

Cifrele actualizate ale oficialilor de la Centru mai arată că în Olt incidența cazurilor de Coronavirus, cumulată în ultimele 14 zile, este de 0,56 la mia de locuitori, județul fiind în zona verde. Față de ziua anterioară, rata de infectare este într-o ușoară scădere.

Date actualizate despre infecțiile cu virusul SARS-CoV-2

10.391 cazuri confirmate de la începutul pandemiei
15 cazuri noi
9.819 persoane vindecate de la începutul pandemiei
54 persoane internate
19 persoane internate pe secțiile Anestezie și Terapie Intensivă ale unităților medicale din Olt
281 persoane aflate în izolare la domiciliu
360 persoane aflate în carantinare la domiciliu
27.870 persoane testate
235 decese

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți