CMJ Olt a început recrutarea persoanelor din județ care vor să aibă o profesie militară

Au început înscrierile pentru programele de studii universitare de licență, programele de studii postliceale militare și pentru admiterea în unitățile de învățământ liceal militar. Anunțul a fost făcut miercuri de reprezentanții Biroului de Informare-Recrutare din cadrul Centrului Militar Judeţean Olt, structură specializată în cadrul Ministerului Apărării Naţionale, cei interesați să aibă o carieră militară putând fi deja recrutați.

„Pentru înscrierea candidaţilor este necesară transmiterea, la adresa de e-mail: recrutare_olt@mapn.ro a următoarelor informaţii: categoria de personal pentru care optează; numele, prenumele tatălui, prenumele candidatului; locul de naştere (localitate și județ); adresa de domiciliu (din cartea de identitate); două numere de telefon; studii absolvite/localitatea/anul absolvirii; stagiul militar satisfăcut/nesatisfăcut”, se arată în comunicatul biroului din cadrul CMJ care se ocupă de promovarea profesiei militare şi recrutarea candidaţilor pentru cariera militară.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numerele de telefon 0249.431.255, 0249.412.031 sau pe pagina de Facebook a CMJ Olt și pe site–ul oficial al MApN, la adresa www.mapn.ro. sau www.recrutare.mapn.ro.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

<