15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

42 de cazuri de Coronavirus anunțate în județul Olt. Niciun deces în ultimele 24 de ore

- Advertisement -

Oltul a ajuns la 10.876 infecții cu virusul SARS-CoV-2, înregistrate de la începutul pandemiei. Potrivit raportării de Grupului de Comunicare Strategică de joi, doar în ultima zi au fost 42 de olteni diagnosticați cu noul Coronavirus. În județ avem și acum bolnavi care sunt internați în spital și au același rezultat pozitiv la retestare. Din fericire, autoritățile centrale nu au mai comunicat niciun deces din cauza îmbolnăvirii cu COVID-19.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, distinct de cazurile nou confirmate, în ultimele 24 de ore, în urma retestării pacienților internați în unitățile medicale din județ, care erau deja pozitivi, au fost 14 persoane reconfirmate pozitiv la COVID-19. 

Totodată, 246 dintre cei 10.876 olteni diagnosticați cu SARS-CoV-2, au pierdut lupta cu boala, majoritatea acestora având însă și comorbidități. În ultima zi, oficialii de la Centru nu au mai anunțat niciun deces al vreunei persoane din Olt confirmată cu virusul.

În privința ratei de incidență a cazurilor de Coronavirus, cumulată în ultimele 14 zile, aceasta continuă să fie scăzută în județ și joi este de 0,68 la mia de locuitori, Oltul fiind printre cele 32 de județe care se situează în scenariul verde.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți